Söndag - hel spänn 30/9

14.48

Vaknade till en unge som hade snille upp till öronen. Då kan man inget annat än att bli glad :) mamma va uppe en sväng så jag åkte med henne till Ica, handlade o slängde på ett paket!
Går och vänt på att hyresvärden till trean jag intresseanmälan mig till ska höra av sig. Än har de inte ringt iaf :/ vill så gärna flytta men Andreas är helt emot de då han tycker att de är onödigt att flytta om vi sen hittar ett hus att hyra, men jag mår inte bra av att bo här och vill bara bort...måste bo större och gå o vänta på att hitta ett hus att hyra kan ta hur lång tid som helst!!! :(

Familj & Vänner <3


Lördag -spelkväll 29/9

22.57
Började dagen med att gå ner till samhället o möta upp Mimmi och Vanessa, vidare till Loppisen som inte va nått att ha! Sen bjöd Mimmi på jabers! Vidare till netto och handla sen till Ica och handlade sen hem. Slappade i soffan en stund då jag fick fruktansvärt ont i ryggen :S tog två Alvedon sen satte vi igång o städa, nu ikväll har brorsan och Camilla varit här och spelat kranium med oss, askul!! Nu tvättar jag för fullt, medans jag sprungit mellan maskinerna så sövde Andreas Abra.

I morgon ska vi kolla på lägenhet ovanför klacken, hoppas verkligen den är fin och att jag vill bo där. Dock vill inte Andreas bo där av någon anledning men jag ser egentligen ingen nackdel ned de, hyran är den samma som här och denna lägenheten är 19 kvadrat meter mindre än den vi ska kolla på, den ligger i centrum och nära till allt! Får närmre till bank, post, vårdcentralen, Mimmi, Frida, affären ja allt!!

Hoppas jag kan övertala min man (A)
Dock blir de isf ingen flytt förens i december då vi har tre månaders uppsägning på lägenheten men bara vi har flyttat innan Caspian kommer!!

Familj & Vänner <3


Sep. 26, 2012

21.06
Sitter väntar på pizza, Mimmi den Sötfisen bjuder :) abra ligger här jämte mig i soffan, lite gnällig. Dreglet rinner och hon biter på sina händer så tänderna kliar nog :/


Sep. 26, 2012

På badet gick bra, Abra tyckte det va kul!! Men på slutet blev hon trött :/


Onsdag - badhuset 26/9

13.45
Sitter och väntar på mamma som kommer vilken minut som helst. Jag,hon och Abra ska åka ner till badhuset och bada, Abra tycker vatten är sååå kul!!
I förmiddags gjorde vi inte mkt låg mest o gosade i soffan :)
Igår hade jag och Mimmi filmkväll med massa gotte, sen sov hon här inatt :)
Efter badet blir det nog att städa lite och diska upp :)

Familj & vänner <3


Tisdag - BVC 25/9

12.08
BVC kl 10, sprutorna gick bra att ta, hon blev lite ledsen när spruta två togs men slutade gråta lika fort igen!
Abra har fram till hon va 6 månader legat över medelkurvan på vikten, nu ligger hon 2 sträck under och står typ still i vikten så ska på ett extra besök och kolla det!!
Hem o åt frallor och nu soffhäng!!


Sep. 23, 2012

21.25
Paus i beckfilmen, hatar all jävla reklam!!!

I morgon ska jag lämna nyckeln till församlingshennet, på tisdag ska vi till BVC så abra får sin 1 års spruta! På onsdag ska jag förhoppningsvis få med mamma till Gvd och handla på kappahl till abra, fick presentkort av Frida till abra :) på torsdag blir det stor och liten och på fredag blir det Skåne !


Sep. 23, 2012

20.56
katta, Heléa, Daniel och Frida kom runt tolvtiden, dem fick tårta och Aba fick paket :) efter att dem hade åkt kom Jeffe, Chtistin och Hanna då fick dem tårta och abra paket :) har hela lägenheten full med leksaker :P
Hon har lekt så duktigt hela dagen ned alla fina grejer hon fått.

Sackosäck
Drake med bollar
Dockor
Pengar
Kläder
Presentkort
Bondgård & djur
Hello Kitty spis
Hello Kitty gosedjur
Leksaks kök
Grönsaker, tallrikar, glas och bestick till köket.
Badleksaker
Bilar
Leksaks laptop
Leksaks mobil
Pussel
Fiskespel/pussel
Låda med klossar
Presentkort

Tror inte jag har glömt något,
Hon får mer paket när vi åker till Skåne nästa helg :)

Nu börjar en Beckfilm jag ska se, levande begravd. Har sett den innan men finns inget bättre att se :/

Familj & Vänner <3


Söndag - drop in fika 23/9

11.42

Igår hade vi kalas för Abra, hon fick en egen tårta och massa fina leksaker! Idag är det drop in fika för alla som vill uppvakta henne :) så nu är de städning !


Fredag - bakning 21/9

18.35
Mamma hämtade Abra runt tolv tiden tror jag, då satte jag iaf igång med bakningen. Andreas va snäll och vispade två smetar, och diskade lite annars har han spelat hela dagen! Efter jag hade bakat två tårtor och Silviakaka så va det bara att ta upp färs och sen börja skala potatis, blev mos och köttbullar idag. Tyckte att jag förtjänade det, nu är ciggen slut så ska gå ner i handla de sen hem och diska, plocka undan och dammsuga! I morgon ska jag dekorera två tårtor och baka den 3e tills på söndag, ska oxå duka nere i församlingshennet, blåsa ballonger och lite sånt! Fullt upp, hatar att stressa!!!! Allt går ju fortare om man är fler :/

22.56
Bakade nötkolakakorna ikväll,
Efter de va jag så slut och hade sån huvudvärk för att järntabletterna är slut och glömde köpa nya. Orkade iaf inte göra kvällsmat fast jag va döhungrig, så min fina älskling gjorde toast till
Mig :) nu sitter jag och myser med abra i soffan, tycker hon borde sova nu så hon orkar med att kalasa i morgon :)

Familj & Vänner <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1519451/images/2012/pic_505cd5479606ee7757edcf62.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1519451/images/2012/pic_505cd5479606ee7757edcf62.jpg" class="image">


Onsdag - Abras födelsedag 19/9

21.02
Denna dagen har bestått av muffins, tårta, paketöppning, bus med nya leksaker, fått blommbud till dörren, alltså inte mkt sömn för Abras del :P
Mamma har varit här! Jättefina paket, men hon fick inte allt idag utan får lite på lördag oxå :) Kim kom hit en runda så vi slängde igång en film, psykofilm men aa :P dagen har varit bra både för oss stora och små :) i morgon blir det Gud och sen stor och liten med finaste ettåringen <3


Tisdag-barnmorskan 18/9

21.57

Vaknade 20 minuter innan klockan ringde, typiskt!! Iaf, Jeffe kom, vi stack ner till bm, fick ta prover, lyssna på hjärtljudet och fick broschyrer. Allt såg fint ut så de va skönt! Sen hem, dammsög vi och torkade golvet då jag inte hann det går, sen brygga kaffe för Jimmy kon förbi en snabbis och hälsade på. Kul att se honom igen! Efter de kom Mimmi så jag och hon gick ner i handlade lite sen beställde hon en familjepizza som hon delade med oss :) sötnos !
Sen la jag mig på soffan med abra och somnade i en och en halv timme så vaknade vid halv tio. Får se när jag somnar inatt då :P
I morgon är det en mycket speciell och känslofull dag, det är Abras födelsedag och har då varit mamma i ett helt år. Lätt det bästa året i hela mitt liv, mamma kommer upp i morgon sen får vi se vad vi hittar på, kan inte sitta hemma och glo på hennes födelsedag utan får åka och hitta på nått skoj :)

Familj & vänner <3


Måndag - städdag 17/9

15.27
Vaknade 10.30, va så glad över att få sovmorgon....men vänta lite?! Var är Abra?? Ungen har vaknat tidigare än oss, klättrat ner från sägen och sitter och leker så fint med sina leksaker. Hon brukar vakna vid 9 tiden har hon lyckats vara så tyst så vi inte vaknat :/ lite halv farligt :P dock va sovrumsdörren stängd som tur va så hon kunde inte hitta på så mkt hyss eller skada dig :)
Iaf, gick upp och diskade, torkade alla bänkar och kaklet i köket, sen började tvätta, efter jag slängt i maskinerna gjorde jag garderobsrensning av mina och Andreas kläder. Ska alldeles strax hämta tvätten igen och lägga i ny, sen blir det att dammsuga och torka golv, efter denna dagen kommer jag kunna klappa mig fint på axeln :)

Familj & vänner <3


Söndag -hemmadag 16/9

23.33
Dagen började med mys i soffan, sen frukost. Med brist på pålägg så stekte jag ägg, både jag och Andreas älskar det, varför tänker man aldrig på de?!
Jag somnade gott på soffan i ca en timme så abra blev underhållen av sin far, vid fyra tiden beställde vi käk, den kom lagom till att mamma kom på besök och tjötade lite. Vid sex tiden kom vickie med en stor påse med pojkkläder, behöver inte handla ett enda mer plagg till Caspian förens han har storlek 74 typ. Det var superfina kläder sen har jag handlat rätt mkt själv. Abra fick även en docka och dockvagn, som tydligen räddade hennes kväll för jäkla vad hon sprang runt med vagnen :) sen skypade vi med Abras farmor, farfar och faster i nästan en timme! Nu har hon precis somnat i min famn, så ska bära in henne till SIN säng, sen ska jag och min stora älskling kolla på film för de mins bi knappt när bi gjorde sist!!

Mina fina nära och kära <3


Sep. 15, 2012

17.03
Vaknade av att det knackade vid åtta tiden, va kim som hade vägarna förbi.
När han hade gått slängde vi oss på soffan en stund, Abra sov ju fortfarande!
Har fixat i ordning lite i garderoben med älsklingens kläder, ska även flytta in byrån där så Caspian oxå har någonstans att ha sina kläder så har vi brudar kläderna i byrån i sovrummet :)
Maten är nu intagen så ska nog bädda ner mig i soffan med Abra o vila en stund, har lika ont i ryggen idag som jag hade igår :S
känns som den har låst sig totalt!

Familj & vänner <3


Sep. 15, 2012

00.35
Är ju lördag nu så får väl börja på nytt inlägg, Abra somnade klockan nio så sovmorgon lär vi inte få i morgon, men varken jag eller Andreas är speciellt trött så är uppe fortfarande! Vi sitter i soffan och kolla tv typ, finns inte mkt annat att göra :P har fortfarande jätte jättemkt i ryggen, hoppas jag kan somna gott ändå och vakna i morgon och inte känna ett dugg ;)


Sep. 14, 2012

17.31

Pizzan satt jävligt fint, Abra tyckte mest om att doppa händerna i såsen och satt o slicka bort de ;)
Basse och Jeffe va här en sväng innan i drack kaffe, nu matkoma i soffan!!


Sep. 14, 2012

Såhär kryper Abra ner hos mig varje morgon utan att jag ens märker nått, vadå gosibg :) <3


Fredag - mår skit 14/9

13.56
Har sovit middag med Abra i 2 timmar.
Har så ont i ryggen idag så jag inte vet vart jag ska ta vägen :/
Men de va skönt att sova en stund till för Mimmi och Nettan gick hem vid halv tre inatt!!
Känner nig trött och hängig men de är säkert vädret! Ont i huvudet och aa jag vet knappt själv!
Idag blir det nog bara inne/hemma dag, lätta vädret upp lite senare så får jag ta en promenad ned Abra iaf så hon får lite frisk luft :) längtar som bara den till hennes kalas, så vi kan fixa, dona, baka tårtor och se hur glas hon blir av alla paket :D bara 5 dagar kvar tills hon fyller år, men har kalas för alla de 22 så de är ju 8 dagar dit :) nu går det sakta tycker jag haha!!


Onsdag - uppdatering

23.32
Idag har vi städat, möblerat, diskat, bokat tvättid, sovit mellan 19.00 till 21.00 så vi är alla tre fortfarande vakna!
Mamma va här innan idag och lämnade väggdekorer till Abra som vi satt upp.
Hon hade även köpt en jättesöt overall till abra som hon kan ha i vinter, och även en hello kitty stuckersbok och stickets som hon så fint satt o klistrade i :)
Idag har jag även gått 23 fulla veckor med Caspian, just nu har han en sjujäkla hicka så hela magen hoppar :P
Hoppas plutten har det bra och växer på där inne :) idag är det även endast 1 vecka kvar tills Abra fyller 1 :)

I morgon kommer Malin och Li hit en sväng, sen ska jag tvätta efter det blir det stor och liten :)

Familj & Vänner <3


Onsdag - vart tog tisdag vägen? 12/9

Som ni alla ser så skrev jag som rubrik igår att det var måndag, va helt säkert på att det va tisdag idag men hade visst fel!
Abra har precis somnat, jag och Andreas har kollar soa och ska nu passa på att äta frukost.
I morgon blir det stor och liten :)


Måndag - BVC 11/9

17.00
Vaknade kl 08.02 av världens hostattack.
Sen fick jag ringa BVC och avboka tiden vi hade idag,
Abra skulle fått 1 årssprutan men dem får i te ta vaccin när dem är sjuka eller har feber så fick tid den 25e istället! Tidigare idag va jag borta hos Therese och kollade på flickböcker,
så det blev lite plagg som följde med hem!
Påvägen hem kom en j*vla regnskur så både jag och Abra va dygnsura när vi kom hem,
trots att hon satt i vagn med regnskyddet på!!
Har ätit mat, sen kom mamma, hon köpte med sig hostmedicin och nässpray till oss sjuklingar!!
Nu kollar jag och Abra på teletubbies -.-

Familj & Vänner <3


Måndag - åska 10/9

10.51
Har varit nere på banken, påväg hem kom regnet!! Va inte alls blöt när jag kom hem eller så!! Andreas stannade hemma med Abra så hon inte blir mer förkyld! Idag ska jag boka tvättid för det glömde jag igår, sen får vi se vad dagen erbjuder :)

Familj & Vänner <3


Söndag - huvudvärk 9/9

19.36
Fick sovmorgon idag, Abra sov väldigt dåligt inatt. Alla gånger feber och att hon är snorig. Somnade på soffan i eftermiddags i 2,5 timme med Abra. Vaknade därefter med världens huvudvärk! Caspian har sparkat konstant HELA dagen tror de är nya karatekid där inne!! Abra har precis fått Alvedon så hoppas på att hon somnar snart för nu är hon nog överträtt låter det som! Har annars inte gjort allt för mkt idag, plockat i ordning och sopat upp smulor. Badade abra me, behövdes efter maten :P så fort hon har somnat blir det att gå ner och boka tvättid!!!

Vänner och familjen <3


Lördag - slappdag 8/9

11.47
Abra lät oss sov enda till 10.23 de va fan inte dåligt Alltså :)
Hon sitter och kolla på teletubbies, Andreas sitter vid datorn och jag sitter i soffan och fundera över om man ska äta frukost! Blir nog en slapp dag, ska boka tvärtom oxå :) kan inte fatta att det är den 8 redan 11 dagar kvar till fisen fyller år :)

Familj & Vänner <3


Sep. 07, 2012

22.20
Dagen har varit åt helvete!
Men jag klarar mig fint ändå
Ångra aldrig det du gjorde, ångra det du inte gjorde!!!!!

Min familj och mina vänner <3


Sep. 07, 2012

Har gjort iordning en lekhörna åt Abra, får duga tills vi har hittat större boende så hon kan få ett eget rum :) hon är nöjd iaf <3


Fredag - Sjuka 7/9

10.46
Gick upp med Abra vid åtta när hon vaknade, Andreas sov till tio så inatt fick han sömn iaf! Har legat i frusit hela natten så jag har sovit asdåligt!!
Gislavedshus sätter ju inte på värmen förens den 18 september, så vi alla tre är nu bajsförkylda men de är inte konstigt så som det drar kallt i vårt sovrum :/ va likadant när abra va nyfödd. På neo va hon inte förkyld men första natten hemma blev hon jättefärkyld, synd om Caspian oxå ska bli sjuk så fort han tittar ut :( men men då är ju värmen på iaf men de drar ju fortfarnas få försöka fixa de!!

Familj & Vänner <3


RSS 2.0