Söndag - uppe innan tuppen 28/10

06.08

Vaknade 05.22 och va hur pigg som helst. Drömde att de va nått konstigt med bebis så va tvungen att åka in, mamma o mormor va med, va Abra och Andreas va de vet jag inte, Andreas va iaf inte hemma så han kunde inte följa med. På sjukhuset konstaterade dem iaf att bebis måste ut så de skulle bli kejsarsnitt, men varken mamma eller mormor kunde stanna så skulle vara där elt själv, pratade med Andreas i telefon hela tiden men när dem skulle söva mig så vaknade jag :P tur de bra va en dröm :) nu ligger iaf jag o Abra o kolla på Mumindalen, skittråkigt! Men Abra verkar gilla de iaf!


Fredag - ont 26/10

17.02
La in alla mina räkningar igår så dem skulle dras idag men av någon anledning har dem inte dragits så har fått flytta alla till måndag istället. Däremot är de nått helt okänt som dragit 900:- på kontot :/ aha skit samma!
12.50 åkte vi ner till stationen o släppte av Andreas kusin Daniel som har varit här några dagar, sen har jag o snuttan vilat en stund. Åkte ner med mamma för att handla lite o när jag kom hem sover Andreas och Abra som två små grisar på soffan <3
Har haft foglossning hela dagen, inte så skönt sen har jag ont i brösten me känns som dem ska spricka :( inte heller så skönt. Va o hämtade ett paket idag med Abdreas skor, mössa och mammas julklapp så inget skoj alls typ :P haha !! Ikväll blir det myskväll med godis, läsk och nya Johan Falk filmen :)
Älska min familj <3


Måndag - städa 22/10

12.44
Varit i Skåne i helgen, i fredags va vi hos löken och Elin då Andreas va med i radio livesändning, i lördags va det kalas för paddi, även blev Abra lite firad med fina paket :) söndagen bestod av tågresa -.- fyfan! Hade så jävla ont i ryggen så jag hellre hade dött!! Mamma mötte oss på stationen, sen hungriga som vi va så fick de bli kinamat :)

Idag består dagen av att städa lite, mamma kommer upp när hon slutat jobba. Ikväll blir det tacos :) får se vad vi hittar på mer :)


Lördag - fullt upp 13/10

23.25
Dagen började med att mamma hämtade mig och Abra, sen åkte vi ner till min mormor och fick frukost :) efter de åkte vi en runda till Skeppshult så Abra han somna i bilen. Påväg tillbaka till stannade vi o handlade lite fort, sen hem till oss. Plockade undan lite och sen gjorde vi middag! Efter de somnade jag o Abra, så vi vaknade lagom till att tvättiden började så har tvättat mellan 18-22, emellan tvättarna kom Jeffe upp med trädgårdsäpplen så slängde ihop en äpplepaj så mamma kom o fikade med oss sen lekte hon med Abra en bra stund. De va premiären för Abra att äta äppelpaj, de slank ner, dock rätt sakta då hon va super trött, så Andreas sövde henne. Nu kollar jag på tv och vänta på att älsklingen ska bli klar så vi kan kolla film :)

Familj & Vänner <3


Fredag - Nora 12/10

19.17

Städade i förmiddags, sen vid två hämtade mamma oss så vi kunde åka till katta o Daniel och fick titta på lilla Nora, Gud så liten och söt hon va/är :)
Abra va inte jätteintresserad av henne men Heléa va mkt intressant och hade många roliga leksaker :P
Sen va vi en stund hos mamma men fick åka rätt fort då Abra blev väldigt trött o tjurig. Påvägen hem stannade vi o handlade lite fort sen åkte vi hem o käkade så sitter nu i soffan med matkoma o vänta på min bror som strax kommer upp med lack så jag kan slipa och lacka vårat köksbord :) är så sugen på att flytta nu bara för att jag har suttit o kollat på barnmöbler till Abras blivande rum. Rosa och supersöta :D

Familj & Vänner <3


Onsdag - badhuset 10/10

Dagarna går riktigt fort, om nio dagar va de en månad sen Abra fyllde år, men de känns som de va förra veckan :P iaf, dagen började med mys i sängen, Abra har sovit hela natten i sin egna säng, gick upp och åt frukost, fortsatte med de jag höll på med igår, jo rensa o sortera i alla skåp på sånt som ska slängas eller sparas. Rensat ut i förrådet, lagt allt på tätt ställe och sånt! Mimmi kom precis förbi, jag och Abra inväntar mamma som kommer runt halv tre, tre och då blir det badhuset för bus och plask med Abra :) i morgon blir det som vanligt stor och liten :)


Tisdag-slappdag 9/10

16.25

Vaknade 10.30, gick ut o rökte sen kollade på klockan och funderade en stund på vad det va jag skulle föra idag! Shit barnmorskan kl 11.00. Fick snabbt ringa o väcka Jeffe, o snäll som hon är så körde hon ner oss. Maria mätte magen och lyssnade även på hjärtljudet. Allt lät fint och jag låg ytterst lite över medelmåttet på magen så de va bra :) hem och åt frukost efter de, sen gick jag o Abra o la oss en stund. Jag va så dödens trött så jag vet inte vad, sen när vi vaknade gjorde jag mat, det blev potatis, sås och panerad torsk. Trodde inte Abra skulle gilla fisken men den slank ner så fint så. Nu sitter jag o vänta på mamma, som ska komma o hälsa på en stund, ska se om vi kan gå ner o bada i morgon kanske :)

21.40

Andreas ställde sig o diska innan, då fick jag nått ryck och började städa allt. Sorterade i skåp, garderober, städade i ordnin allt, sånt som ska till UFF, slängas eller ut i förrådet. I morgon ska vi dammsuga och torka golvet, vill inte dammsuga nu så Abra vaknar!

I morgon blir det badhuset med Abra & mamma!

Familj & vänner <3


Oct. 08, 2012

18.09
Har nu ätit så ligger mätt och belåten i soffan i inväntan på att de ska sluta regna så jag kan gå ut med Abra en stund :)

20.24
Slutade inte regna förens de va för mörk att få ut o leka en stund med Abra, så blev mys i soffan ist. Kollade på halv åtta hos mig, Nu kollar jag på, på liv och död. Efter se börjar ensamma mamma söker! Finns inte mkt bättre att kolla på :/

Familj & vänner


Måndag - lägenheten 8/10

16.52
Började dagen med att baka frallor, medans dem låg på jäsning så gick vi o kollade lägenheten på äppelvägen. Den va fin och så, är fler som ska kolla på den så får se hur det blir. Får vi den inte så får vi helt enkelt leta vidare. Det bästa är att vi har en veckas uppsägning på denna lägenheten vilket hyresvärden lät positiv åt !
Nu inväntar vi mamma som är så söt o bjuder på pizza som vi strax ska smaska i oss, kul att mamma oxå kommer o äter med oss :)


Lördag - filmkväll 7/10

01.39
Är egentligen söndag men skitsamma!!
Har haft filmkväll ikväll med Mimmi och Andreas, Abra sov mellan halv sex och halv nio sen va hon vaken till tio och sover nu igen! Stackare!!

Asså vissa grejer får mig verkligen till att vilja flytta till Gbg, slippa alla Fucking loosers med negativ energi. Som tror att de är så jääävla mkt bättre än alla men är precis som alla andra!!

Dock tänker jag inte flytta här ifrån,
Så lätt ska folk inte bli av med mig/oss :)

Familj & vänner <3


Fredag - åt helvete 5/10

15.26
När ska det sluta, orkar inte längre och nu menar jag fan allvar !!!!!!!!!!!!!!!!


Oct. 04, 2012

20.21
Dagen har varit bra, allt va bra hos barnmorskan och på stor och liten.
Idag fick vi göra cancastavlor med barnets hand/ fotavtryck på så vi gjorde en rosaglittrig hand :) dock kan jag inte lägga upp bilder på bloggen från mobilen längre, står att albumet är tomt :(


Torsdag - stor och liten 4/10

10.26
Vaknade för en timme sen, är skittrött! Abra har sovit jättedåligt i att och vaknat flera gånger o varit ledsen, men när hon väl ha sovit har hon sparkat mig hela tiden! Varit uppe två eller tre gånger inatt för att jag inte har kunnat somna om! Menmen...
Idag ska vi till barnmorskan 12.30 sen direkt där efter ska vi till stor och liten!

Igår runt fem tiden gick jag o Abra ner till Frida, fick kladdkaka och grädde eller som man säger på danska piskeflode men detta va ju sprutgrädde då hette de flodeskum vilket vi hade väldigt roligt åt :P

Stort grattis till Katta,Daniel och Heléa som fått utökning i familjen, hon är så söt och så lik Heléa :) <3


Onsdag - badhuset 3/10

11.22
Vaknade tidigt idag så låg och kollade på film en stund, fundera på att gå in o kolla klart och söva Abra. I eftermiddag ska jag, mamma och Abra till badhuset sen efter de ska jag umgås med Frida :) ska även ringa hyresvärden angående trean vi kollade på igår. Allt är kanon förutom tapeter och köket :P sen fanns de inget badkar heller :/ hade underlättat betydligt när jag ska bada barnen men men ! Får köpa balja helt enkelt, dock tycker jag de är så mysigt att bada med Abra, sitter och busar med badleksakerna, men får helt enkelt bli blöt o sitta jämte :P


Måndag - handlat 1/10

20.38

Dagen började lugnt, men i eftermiddags va de flänga hit och dit!
Mamma kom vid tre tiden sen drog vi till Gislaved, handlade på kappahl för presentkortet Abra fick av Frida i ettårspresent, efter blev det handling på Willys, hem till ss, in på Apoteket, och sist men inte minst in på Ica o handla de jag glömde på Willys ;)
Började med maten så fått jag kom hem, blev klyftpotatis, fläskfilé och dragonsås :) gott !!
Efter maten pratade jag en lång stund med Frida, fick reda på att de va måndag idag och inte tisdag :P haha!!
Nu kollar jag på x factor och äter päron med Abra!


RSS 2.0