Torsdag 30/1

20.05
 
Idag har jag städat lite här hemma, hade tvättid egentligen men har ingen tvätt.
Tvättade upp allt igår så när jag hade hämtat Abra på dagis gick vi till Camilla och Nattis på bus och fika =)
Abra skrek hela vägen hem för att hon va trött och ville köra vagnen, vilket inte jag tyckte. Ville bara hem i snöstormen, trottoarerna va ju inte direkt skottade heller så det var bra tungt att köra syskonvagnen från furet o hem. Caspian har fått vara hemma o busa med pappa. När vi kom hem va det bara att duka fram kvällsmat, sen nya blöjor, pyjamaser och välling sen skjuts ner i sängen =) La honom för ca en timme sen o han sover som en gris, Abra har jag sprecis bäddat ner så hoppas hon också somnar snart. Blir nog att kolla på Vampire diaries sen. "Vårat" ("Mitt" fast Andreas ha kollat med mig) twilight maraton är ju slut ;)
 
I morgon får vi se vad dagen erbjuer, jag hoppas det blir kramsnö. Mycket roligare att bygga snögubbar och annat i snön än att bara åka pulka. Abra va supernöjd när jag hämtade henne från dagis innan, hon fick ju åka pulka hem.
I morgon fyller även min gamla barndomsvän år så Grattis Kersti André i förskott till 24 årsdagen :)
 
Familjen <3

Lördag 18/1

05.32 
Godmorgon! Varit vaken i nästan en timme, plogbilen väckte mig :-( 
Idag ska iaf jag måla i köket och vardagsrummet. Abra har målat med kritor på väggen och det går inte att tvätta bort :/ Abra ska även åka till mormor idag och sova där tills i morgon så får lilleman egentid med oss och Abra får ha mormor för sig själv lite :) 

Va ute 2 gånger o lekte i stormen igår. Abra ville så gärna gå ut så klädde på mig o gick ut med henne. Det blev ett varv runt huset typ, svinkallt och höll på o blåsa omkull :P sen va vi ute på eftermiddagen me, drog henne i pulka till kyrkbacken men snön yr ju så fort det blåser så va knappt någon snö i backen. Vi gjorde snöänglar på parkeringen ist haha! 
Kan det bara bli kramsnö så ska vi allt ut o leka, bygga snögubbe o kojor :) 
Är rätt slänt att slänga på sig termobyxor och leka i snön som för 15 år sen :P 

Familjen <3 

Torsdag 16/1

12.00
Andreas är i Värnamo på sjukhuset, jag är hemma med barnen o städar :) slängde ner alla soffkuddar på golvet så barnen kunde hoppa i kuddarna. Sen drog jag fram Draken och alla bollar så det flög bollar i hela vardagsrummet :) ska strax börja med middag till dom och så småningom är nog älsklingen oxå hemma :) 
 Livet är trots allt underbart! 

Älskar min familj <3

Onsdag 15/1

08.03
Livet är fan helt underbart nu :) 
mår bra för en gång skull! 

Dock drömt jävligt skumt inatt bara xD

Hah? Räck inte finger till mig när din hand är smutsig din jävla kärring. Du är inte ett jävla dugg bättre själv. 

Söndag 12/1

16.13
Dagen började med mysfrukost men tända ljus och grejer :) efter frukosten kom mamma o hämtade oss, åkte till leklandet i gvd. Första gången Caspian va med där o han tyckte de va superkul men han va sååå trött. Tog 1 minut så sov han i bilen påvägeb hem :P gjorde wok när vi kom hem, sen började tvättiden så Andreas tvättar och jag har torkat i köket och städat upp o haft mig. Nu lyssnar jag på lite musik medans Caspian dansar och Abra sover :) får se om vi går en promenad sen eller om vi ska gå till lekplatsen en stund :) 

Bägarn är sååå nära att rinna över nu. Klarar inte mycket mer nu, bomben kommer att utlösas o då blir det en drastisk förändring...jag kommer iaf må mycket bättre av det, sen skiter jag i alla andra!!!! Inte mina barn då såklart!! Dom kommer ALLTID va mitt liv... <3

Torsdag 9/1

06.44
Börar dagen tidigt! Stiger snällt upp till tvättten som väntar. Hann inte med allt igår -.-
Får se vad denna dagen erbjuder. Jävla skit att Abra spydde natten till igår. Tycker så synd om henne att bara få va på dagis 1 dag sen hem igen :( Hon har ju dock inte varit dålig, har ingen feber, är inte hängig o äter inte dåligt men men =/

Caspian fick två sprutor på bvc igår vid 9.45, han va helt som vanligt efter sprutan, fram tills klockan 16. Då somnade Caspian, va vaken vid 22 fick en flaska välling o somnade igen, vaknade nyss vid 6.30.

Måndag 6/1

11.32
Dennis och Camilla va här i gårkväll o spelade cranium, tog en cider och Caspian fick paket :)
Abra har sovit hos mormor inatt men är nu äntligen hemkommen, så fruktansvärt tomt utan henne.

Får se vad denna dagen erbjuder, inte ett skit antar jag. Alla jävla dagar ser likadana ut....

Lördag 4/1

14.56
Vaknade vid 4 tiden som vanligt, låg o glodde till klockan 7 då Andreas och Abra vaknade :) vid typ 10 somnade jg och Abra igen och sov till 11. Va o handlade efter de och har plockat lite här hemma. Blir att göra mat så fort Caspian plutten har vaknat :) 

I morgonkväll kommer Dennis och Camilla hit o spelar cranium :) 
Och i morgon fyller även världens finaste lille kille 1 år !! <3 




Fredag 3/1

10.15
Middagen hos mamma igår va jättebra, vi hade supertrevligt och barnen är såå nöjda över sina nya saker. Och tack till tomten som kunde komma så här sent, och vilken tur att alla julklapparna inte hade tagit slut i tomteverkstaden ;-) Barnen har lekt i vardagsrummet med leksakerna jättefint hela morgonen, så dom är verkligen glada :) kanske ska rensa ut lite gamla leksaker som knappt används :P va kul att träffa mina små kusiner me :D 
Så tack alla nära och kära som va där <3
Tvättar för tillfället, inte så kul men det måste ju göras. Får se vad dagen annars erbjuder oss. Ikväll ska mamma, jag och Abra upp till Malin på ljusparty ikväll. 





Abra tyckte inte om tomten :P hahaha!!

Firade även Caspian igår. Han fyller ju inte 1 år förens på söndag men nu när alla va samlade så bakade vi ihop det :P 
Synd min moster är på Teneriffa eller vart hon nu skulle :) 




1/1-2014

10.37
Jaha! Då blickar vi mot ljusare tider eller ? Jag hoppas iaf på det, 2013 har inte varit nått super speciellt förutom att jag blev Nanna för andra gången men de är nog de enda stora fina minnet jag bär med mig från 2013. 

Fyfan vad jag vill bo själv ibland!!!
Ja inte utan barnen då men hade varit skönt att få ha egentid o bry sig om sig själv. Saknar att va ensam..

RSS 2.0