Söndag - 30/6

22.52
Såg nu att det står "fredag 29/6" på förra inlägget men det ska ju stå lördag xD aja skit samma!
Idag har vi varit på kalas hos min morbror, våffelfika med massa goda tillbehör...
Abra hann bara somna till typ 2 minuter innan vi skulle åka så hennes humör va väl inte det bästa, när vi kom hem gjorde jag biffar med fetaost i, potatis o sås till. Va fett gott :) för en gång skull åt Abra 2 portioner, hon är ju inte den största i maten :/ Caspian va lite smågnällig innan, vet inte om de va för att vi bytte välling men men...har haft trevliga kaffegäster här ikväll men nu ligger jag o Andreas i soffan o småglor på Wallander...i morgon får vi se va det blir. Ska eventuellt till gd:s o handla lite nya skor till Abra då hon typ byter skostorlek :P sen ska jag kolla efter gardiner till Caspians rum :)
Ha de bra... Puss o hej !!


Fredag - uttråkad 29/6

19.38
Dagen har varit lång.
Tvättat, städat, handlat och busat med Abra. Har även kollat på resor, är sugna på o ta en resa till hösten. Väntar på våra rektruaktiva pengar från försäkringskassan, då jävla blir det shopping. Ny tv till både vardagsrum och sovrum, massa kläder till oss allihopa. Ska även handla massa fina saker till Abra, hon fyller ju snart 2. Tiden går så jäkla fort o på fredag blir Caspian 6 månader :)
Blir eventuellt utgång nästa helg, får se om jag är sugen..
Mamma har varit uppe en sväng.
Hade även N & T på kaffe, alltid trevligt.
Så kul o höra när folk kommer o pratar/skvallrar om gamla kompisar som jag skiter blanka fan i :) har annat o tänka på.
I morgon blir det kalas hos min morbror,
Blir säkert någon god mat, de får man alltid där.
Blir väl en vända till Skåne snart me tror jag, får väl åka till nått busland eller liknande med Abra.
Ha det bra allihopa :)


Torsdag - weheeey 13/6-2013

15.15
Har varit på Ica o hämtat paket, träffade benita på vägen. Har beställde dagiskläder till Abra.
En hello kitty one piece, ett set (tunika o leggings) ett par jeans, set med kjol, leggings, jumpsuit, linne o tröja. En fleecejacka, en skidjacka, Två långärmade och två klänningar. Ska handla mer sen ska bara vänta på pengarna vi får rekreativt eller hur det stavas, då blir det även ny tv, och en ullaredsresa :) plus att semestern kommer bli kanon. Ska åka till Borås djurpark och Halmstads äventyrsland.

Lilleman sitter i mitt knä ynklig och hostig :-( Abra sover som en gris. Väntar på att Hon ska vakna så hon kan få lite mat, vi åt precis.
På lördag är det dop för våran fina prins, så igår handlade vi allt till smörgåstårtorna o efterrätten :)
När vi kom hem så kom Johny & Basse på kaffe, va längesen sist. Får se vad som händer i eftermiddag, inte det roligaste vädret idag :/


RSS 2.0