Onsdag - städning 28/11

10.06
Vaknade vid åtta men låg o drog mig i sängen till nio. Ville inte gå upp för att jag har ont i höften men kände att jag borde gå upp innan blåsan skulle spricka :P långt om länge kom jag upp iaf, har nu ätit frukost o druckit lite kaffe, anledningen till att jag kom på att uppdatera bloggen va för att jag tänkte på världens bästa Frida o hon tycker inte om nät jag glömmer att uppdatera bloggen :P satt bara o tänkte på att jag ska se om hon hinner en kaffe i helgen eller nått ;)
Idag kommer mamma 13.45 då ska vi upp i gamla lägenheten o fortsätta städa, orkade inte allt igår då jag fick ont o Andreas hade träningsvärk efter allt bärande efter flytten. Sen kommer pappa efter 16 tiden då ska vi åka o hämta Abras säng :)
På tal om Abra o säng så har hon inte varit rolig inatt, hon har vaknat typ 20 gånger, sen legat o sparkat o krånglat o haft sig så har inte sovit jättegott....men hoppas hon kan sova hela nätterna i sitt rum snart. I morgon måste vi till stor o liten, först va de lov, sen va de bara på onsdagen sen va Abra sjuk o i torsdags orkade jag verkligen inte så har inte varit där på 4 veckor men imån ska vi gå dit :)
Va iväg på smålänningen igår me, köpte i stortsätt bara sånt vi behöver, blev lite sladdar o kontakter, hittade en sjukt snygg tröja som fick bli min julklapp, när vi kom hem o jag skulle slå in den så ser jag att de har glömt att ta bort larm brickan på tröjan så får åka dit en dag så de tar bort den xD

Familj & Vänner <3


Söndag - flytt 25/11

17.57
Idag har vi inte gjort mkt, Andreas har haft träningsvärk och jag har haft foglossning. Har packat o monterat upp lite grann iaf, har även varit i Skeppshult på julmarknad, hämtat värme elementet hos pappa då vi höll på o frysa ihjäl inatt. 16 grader inne. Har oxå varit hos görel med en liten present som tack för lånet av släpet, även varit o handlat. Förstår mig inte på folk som har mage till att köra runt med sina 1 åringar utan bilbarnstol...!!
Har duschat o ätit så nu slappar vi i hopp om att värmen kommer igång lite mer, dessutom har vi inga tv kanaler -.-

Familj & Vänner <3


Fredag - nycklarna 23/11

20.22
Dagen var varit fullspäckad, har packat o monterat ner massa saker, mamma kom vid 14 tiden, så då åkte vi ner med dammsugande, skursakerna och trasor o grejer så vi städade den nya lägenheten :) sen hämtade vi kartonger o började packa ännu mer. Mamma kom sen igen vid 17.30 o hämtade Abra fisen som ska sova hos henne inatt o Gud va tyst o lugnt det är här hemma :( gilla inte alls att va barnledig men Gud va mkt vi fick gjort. Mitt i packningen så fick vi pausa o gjorde ris o korvstroganoff sen hade vi matkoma en stund o sen fortsatte med att packa. I morgon någon gång mellan 11-12 kommer pappa med släp då jäkla :)
Abra ska va hos mamma hela dagen i morgon så längtar redan till att morgon dagen är över o vi sitter trötta i soffan P får hem får lilla Fis. Vill se hur hon reagera på sitt alldeles egna rum :)
Nu ligger jag på soffan o har asont i mina fötter, rygg o höfter. Och strax börjar vår tvättid!! I morgon kan jag ta de hyfsat lugnt o packa upp kartonger i min egna takt, tänker inte lyfta en massa eller springa i trapporna till tredje våningen! Jaja de va denna dagen iaf! Får se om jag uppdaterar i morgon bör allt är på sin plats :) aaa eller de mesta iaf, har kommit på att man samlar på sig rätt mkt skit o onödiga grejer alltså :/ hahaha

Vänner & Familj <3


Onsdag - bio 21/11

00.51
Är egentligen torsdag nu men de skiter jag i. Dagen här varit kanon, förutom att jag vaknade o hade en hemsk foglossning sen va trött och yr en stund men de försvann som tur var. Nettan kom upp med Tvn jag fick av Marie till Abra, som hon sen ska ha i sitt rum. Mamma hämtade oss vid 14 tiden så vi åkte till Gvd o handlade lite. Blev nya gardiner till köket, sängkläder, badrumsmatta, lite nya handdukar och sen nya soffkuddsöverdrag. När vi kom hem därifrån så vilade jag en stun sen kom Ines, efter de åkte vi o handlade godis, sen hämtade mat på Alex, åkte till brorsan o åt de, sen gick vi till bion, medans vi va där va mamma o Abra hos Dennis o Camilla så bör bion va slut fick vi dit o sen åkte hem. Lätt den bästa filmen av alla twilight filmerna :)

Igår hade vi oxå massvis för oss. Pappa kom vid 13.30 så åkte vi till värnamo, till specialist mödravården, cystorna på njurarna har tydligen växt lite till men så länge jag mår bra o proverna inte visar nått så kan dem inget göra, bebis har fixerat sig fast huvudet är fortfarande lite ruckbart, så allt såg fint ut. Ska tillbaka dit den 18/12 då hon skulle prata lite ned dariuz min njurläkare! Efter sjukhuset åkte vi till h&m o fixade den sista julklappen en, sen käkade vi på McDonalds. Abra fick sin första happy meal fast hennes morfars jordgubbs milkshake va de mest intressanta hon satt bara o pekade på den, tittade på pappa o sa namnam...boken hon fik i happy mealen va fett lång. Tog typ 20 min att läsa så de hade hon ju inte tålamod till att lyssna på men de första sju sidorna va typ intressanta iaf :P haha!!

I morgon blir det att ringa Tage o söner o få besked om vi får nycklarna på fredag ist för på måndag så hoppas på de bästa, ska packa lite imån och även skriva upp tvättid me :)

Vänner & Familjen <3


Måndag - ny vecka 19/11

08.40
I lördags gjorde vi massor, va i Gnosjö och Gvd, köpte ett par snow boots och kostym till Andreas, köpte även masa nya roliga prylar till lägenheten, även julpynt, köpte julklapp till pappa!
På kvällen kom Frida så vi hade tacomys o kollade på så mkt bättre. Igår gjorde vi inte så mkt, jag bakade för att Mimmi o Danne skulle komma men dem dök ju aldrig upp, gjorde kladdkaka med nötkola glasyr, brorsan va uppe o filade iaf :) idag ska vi ringa Peter på Tage P söner o kolla om vi inte kan få nycklarna på fredag istället för måndag, lite lättare att börja flytta på helgen för då är pappa ledig så han kan köra grejer o släp o mamma har Abra :) i morgon ska vi till vmo på ultraljud, pappa kör oss så efter ultraljudet ska vi till h&m och sen till McDonalds :) haha!!

Familj & Vänner <3


Fredag - packa 16/11

08.18
Igår ringde klockan 7.30, inte svårt att gå upp med tanke på att de bara va massa roligheter. Först skriva kontrakt på lägenheten, får nycklarna den 26e :) vi får flytta in tidigare då vi tar städningen efter hantverkarna, måste ändå städa när vi har flyttat in! Då säger hon att tar vi städningen så bjuder dem på halva hyran! Man tackar!!
Direkt efter vi hade skrivit på kontraktet åkte vi till vmo för att kolla så att lille Caspian växer bra o de gjorde han. Han väger nu 2001 g :D sen va de bara hem en snabbis, så kom Ines o hämtade oss då blev de Willys, storhandlade :) så nu har vi massa gott hemma :) i morgon ska vi ju bjuda Frida på mat så får se vad de blir för gott! Tacos kanske ?! Nja vi får se :) idag kommer vi väl försöka packa lite till, får gå ner på Ica o fråga efter bananlådor igen :P

Familj & Vänner <3


Onsdag - lägenheten 14/11

19.21
Dagen började med att mamma ringde o väckte mig o Abra halv åtta -.-
Men efter mkt om och men så somnade vi om :)
Fick bra besked idag me, ska skriva kontrakt i morgon på nya lägenheten. Ska bli obeskrivligt skönt att ha nära till allt, affärer, bank, vännerna, BVC och aaa rubbet!! Så i morgon blir det upp tidigt, åka o skriva kontrakt sen till Värnamo på ultraljud och efter de ska vi ner till Gvd hus o säga upp denna lägenheten! Vafan nu gick strömmen igen, Vafan händer?! Nehe nu kom den igen? Jävla skithåla!! Hahah!! Abra tkr de är kul när strömmen går för hon får springa runt med ficklampan xD
Igår tvättade vi, och packade lite i kartonger, idag har vi packat ännu mer! Lika bra att börja i tid så slipper man stå med allt på 2-3 dagar!
För övrigt händer det inte mkt, jag är förkyld, Abra är förkyld plus att hon får en framtand så livet är inte kul för henne just nu! Gnälligt värre! Mamma kom till oss när hon slutade, busade en stund med Abra efter se gjorde jag mat. falukorv med mös satt jävligt fint :) På lördag ska vi bjuda Frida på käk o ha myslördag, på onsdag nästa vecka blir det bio som jag väntat på i ett år :P livet rullar på rätt så bra har inte o gnälla på förutom bredbandsbolaget!! Bredbandet funkar inte, de kunde inte identifiera felet så skickade hem ett mobilt bredband så länge men Nää då hade de glömt att aktivera simkortet så de gick lik förbannat inte o använda -.-

Familj & Vänner <3


RSS 2.0