Fredag - bortglömd 18/1

13.11
Har varit o handlat, tagit en promenad med barnen och nu har vi ätit. Får se vad vi hittar på idag, får nog städa lite!
I morgon är det dop för Nora och på söndag kommer Andreas familj upp.

Känner mig smått bortglömd av nära o kära, ingen som är nyfiken på Caspian alls :/ men men! Det är ju upp till var och en om de vill komma o titta. Med Abra kom alla o hälsade på o uppvaktade så mycket men inte denna gången!
Bara Mimmi, Daniel och Ines bland kompisar som varit här. Sen mamma, pappa Dennis och Camilla i familjeväg. Va o hälsade på mormor me så hon har me sett han!

Längtar tills på söndag då vi ska tjocka oss på bambu ;)

Familj & vänner


Onsdag - förlossningsberättelse 16/1

22.30
Dagen har varit bra. Städade i förmiddags sen vid 12.40 kom BVC.
Caspian går upp bra i vikt och allt såg fint ut :) sen va jag o mamma o handlade en sväng! Folk frågar on förlossningsberättelsen så här kommer den: den 5 januari 05.45 kom första värken, väckte Andreas o bad han gå o värma vetekudden. Hann bara få vetekudden så kon andra värken, då jag insåg att de är på g för de gjorde ba ont! Ringer mamma o be henne hämta Abra sen ringde jag o väckte brorsan 06.36 så han kunde köra in oss till Värnamo. Så han kom runt 7. Sen in till Värnamo. Va inne 7.40, fick lämna urinprov o sen ligga med ctg mätning till 8.00, va då öppen 3 cm. Fick sen komma in i en förlossningssal 8.15. Klockan 9 va jag öppen 6 cm så då tog dem vattnet, blev dygnsur så fick byta kläder mellan värkarna (inte så jävla kul) började andas lite lustgas sen 10.13 kom första krystvärken och 7 minuter senare är han född :) perfekt förlossning om jag får säga de själv :) 10.20 välkommen till världen Caspian jan Andreas Lindrot. 51 cm lång och 4010g :)


Fredag - helt vanlig dag 4/1

23.18
Förlåt alla läsare att jag är dålig på att uppdatera, ska försöka bättra mig så slipper ni tjata om att jag ska skiva. Kul att jag har lite läsare kvar iaf :)
Dagen har varit lugn och helt vanlig. Har inte gjort speciellt mkt faktiskt, tagit de lugnt, kollat film, varit o handlat, lagat mat, myst med Abra. Ja de vanliga :)
Har precis tagit en dusch o sen bäddat ner Abra till en film. Hon somnade på två röda...! Ifrågan om graviditeten så har jg haft lite ont ikväll men inget allvarligt alls, känner nu att jag har sammandragningar vilket är vanligt o inte gör så ont. Dem som trodde att han skulle komma den 4/1 har fel, om han inte kommer på 40 min dvs ;) haha!! Kan hoppas jag slipper gå över tiden iaf, beräknad förlossning är ju på tisdag den 8/1, hoppas han har kommit då redan :P

Nu ska jag o älsklingen ha lite mys innan vi ska gå o sova.

Familj & vänner <3


RSS 2.0