Söndag - trött 30/12

22.49
Somnade runt fyratiden i morse då jag hade 8 min mellan värkarna som inte ville släppa men till slut så. Sov till över tolv idag och har ändå varit jätteutmattad hela dagen. Orkade iaf ta mig ner till Konsum o handla innan.
Abra är hostig men ändå på bra humör, konstigt nog. Jag har i stort sätt legat i soffan hela dagen o kollat på walking dead men nu har jag kollat på alla avsnitt som är släppta!

Vill att min Caspian ska komma nu så jag får se hur han ser ut, känna hans doft och ge han lika mkt kärlek som jag ger till Abra! Ni är mitt allt <3
Är trött på allt som heter gravid, värkar, halsbränna o foglossning. Är inte alls roligt att va gravid längre, vill bara få de överstökat :P

Vad gör man när allt känns mer fel än rätt :/

Familj & vänner <3


Söndag - foglossning 16/12

13.02
Ja, nu känns det att de är nära tills bebis kommer. Sömnlösa nätter o kan inte böja mig ner för att magen sjunkit så långt ner. Har städat idag, eller jag har väl plockat lite o torkat av i köket så har Andreas gjort resten. Måste vila med tanke på vilka värkar jag hade natten till igår. Sen har jag sån foglossning så jag knappt kan röra mig :( på tisdag är det ultraljud som gäller. Det sista, efter de ska jag till spec Mvc o se vad dem säger!


Fredag - barnmorskan 14/12

12.37
Dagen började lugnt, gick ner till vårdcentralen vid 12 tiden för att ta prover. Så nu sitter vi o vänta på att klockan ska bli 12.45 så vi får komma in till Barnmorskan!
Ikväll ska vi på gofika till brorsan o Camilla, i morgon ska jag tvätta, söndag är nog lugnt! Får se vad helgen erbjuder oss!


Tisdag - rastlös 4/12

20.23
Abra har varit världens snällaste barn idag, tack Abra :)
Idag har jag fått upp lite på väggarna, tömt diskmaskinen, fyllt diskmaskinen, hade maten klar när min hungriga sambo kom hem från jobb. Har lämnat in h&m och Ellos returerna o även hämtat mitt paket från Ellos med rött varor i, har skrivit upp tvättid,
Har slagit in lite julklappar, kollat på julkalendern med Abra, druckit kaffe med Ines och varit o handlat. I morgon ska jag permanenta mammas hår, på torsdag blir de stor o liten.

Innan julafton ska jag ha :
* Bakat pepparkakor med Abra.
* Gjort peppakakshus med Abra.
* Bakat lussekatter.
* kokat knäck.
* kokat gröt.
* gjort fudge.

Får se hur många * jag får ihop innan julafton xD

Familj & Vänner <3


RSS 2.0