Jul. 31, 2013

22.38

tog en kvällspromenad på stranden innan, vi plockade stenar och kände på vattnet. Caspian sov så jag, Abra o Andreas gick dit själva. Va nog skönt för Abra o få lite egen tid med oss. Hon njöt iaf och plockade jätteformat stenar :) Vi åker troligtvis inte hem i morgon utan stanna här till Fredag. Är supermysigt att va på stranden, umgås och bara va hemifrån. Theo och Anne-Louise kom innan idag så Abra har lekt med Theo en stund. I morgon ska jag på ett eller annat sätt försöka Ta mig till Bo Ohlsson o köpa varsin ny one Piece till barnen och fler nappar till Caspian :-) nu ska vi kolla på film o sen sova ! <3 


Onsdag - Jenny 25 år 31/7

15.48
Ligger uppe i sängen på övervåningen hos Andreas föräldrar. Trött som fan o ashungrig. Är ju van o äta middag med Abra vid tolv då hon äter :P får väl gå ner o ta en macka, har försökt somna i typ en timme men inte lyckats så ger upp nu :-(


Måndag - tråååk 29/7

07.24
Vaknadeför en stund sedan, lilleman låg o "pratade" i sin säng så jag hämtade honom och la han i vår säng ist :)
Kom precis på att Johny och Frida fyllde år igår :P brukade alltid gratta henne den 27e eller den 29e :P haha!!
Somnade hyfsat tidigt igår så är utvilad idag :) får se vad denna dagen kan erbjuda, vill att det ska bli fint i Halmstad så man kan dra till havet o busa med Abra :-) idag ska Andreas till läkaren o kolla om det blir operation eller ej. I morgon åker vi ner till Skåne, Jenny fyller 25 så får fira henne lite :)


Lördag - tvn 20/7

08.27
Tvn som vi ska ha i sovrummet kom igår, Abras bärbara dvd me, så jävla Nice. Hon blev sååå glad för den :-)
På måndag kommer den andra tvn, så då al allt vara klart. Ska montera ner den gamla tvbänken o sätta upp den nya. Sen ska vi måla väggen vit igen o sätta upp massa grejer. Kommer bli snyggt :D
Måste till tippen idag o slänga vårat gamla skrivbord, tvbänken, rullstolen, och stolar som folk suttit sönder på balkongen xD


Torsdag - Gekås igen! 18/7

23.34
Haft fullt upp hela dagen. Först börjar bi dagen med att tvätta, upp och ner för dessa jäkla trapporna :P sen åkte vi till gekås. Handlade massa nytt. 3 lampor, två mattor, leksaker till Abra, 6 stycken Pippi filmer som hon har tittat på hela kvällen typ. Lite annat smått o gott som man behöver. Babywatcher, verktygslåda, glödlampor, kläder till ungarna, fotoramar. Andreas köpte fiskespö o lite sånt. Efter gekås va de bara hem o plocka mer all tvätt som hängt på tork, sen packa upp allt från gekås, ge barnen kvällsmat, nya blöjor och pyjamas. Båda sover som grisar i våran säng. Så fort tvapparaterna kommer så ska vi måla om väggen så den blir vit igen, sätta upp den nya tv bänken och tvapparaterna. Andreas har ju redan hängt upp lamporna men jag får hänga upp de nya gardinerna, sätta upp vår stora väggklocka, lägga ut den nya mattan o slänga ut allt gammal bråte, vardagsrummet kommer va som nytt. Köpte en stor vit rund lampa till köket, blev kanon :-) en super bra dag helt enkelt. I morgon ska vi åka o göra pass, sen på eftermiddagen ska eventuellt Dennis o Andreas ut o fiska. Då åker jag o barnen till pappa o Benita för grillning :) <3


Tisdag - systemkameran 16/7

23.10
Dagen började med att jag o mamma åkte o stor handlade i Gislaved. Direkt efter det så Åkte vi till Ica o handlade allt kött. Sen gjorde vi mat här hemma, små städade lite o så, Abra har inte varit riktigt kry idag :/ i eftermiddags så kom mamma upp hit o lämnade Abras bilstol. Då åkte vi bort till Ica o hämtade paket, sen till netto o handlade massa glass :P kom hem, öppnade paketet. Digital fotoram och systemkamera så hela kvällen har jag tagit massa nya bilder :) hoppas tvapparaterna o Abras dvd kommer imån. Fundera på shopping i Värnamo imån eller om vi skulle ta en väg till gekås igen :P
Får se vad det blir helt enkelt. Vill att de är fint väder i helgen så vi kan åka o bada med barnen på stranden eller åka till äventyrslandet :-)


Måndag - hälsat på Malin 15/6

22.58
Jag, mamma o Caspian åkte o hälsade på Malin idag på sjukhuset. Tycker så synd om henne som ligger där. Tyckte synd om henne att jag visste hur tråkigt de skulle bli bär vi gick men hennes syster Johanna kom precis när vi gick, så hon fick sällskap en stund till :)
När vi va borta satte Andreas in 200kr på come on och vann...mycket!! Så när jag kom hem spelade jag me för 200kr o vann oxå mycket ;-) soft! Det blir storhandling imån. Jag vill till Ullared igen o Andreas vill köpa Xbox. Så får väl bli de vi gör för pengarna :P
Sen blir det massa äventyr så som high chaparall, Borås djurpark och äventyrslandet :) en mkt bra dag ;)


Söndag - Busfabriken 14/7

21.17
Igår klockan 9.00 kom Mamma o hämtade Caspian, och Dennis hämtade oss andra o körde ut till Camillas föräldrars hus. Vi tog båten ut till en liten strand där vi badade, busade, grävde sandslott, käkade lunch och sen fikade.
Mycket mysigt hade vi, solbrända blev vi oxå :-)
Idag klockan 9.00 hämtade mamma oss allihopa, sen åkte vi till busfabriken i Halmstad. Mycket bus o lek, tunnlar och Rutchkanor, god mat, och god glass :-)
Abra blev lite rädd för den underhållande elefanten som kom o tog henne i hand men efter en stund gil det bra. Andreas vann varsitt gosedjur till barnen me. Abra fick en gul nalle och Caspian fick en blixten maqueen eller vafan den nu heter :P båda barnen supernöjda och lika så vi vuxna. Bästa helgen på länge. Imorgon ska jag, mamma o Caspian åka upp och hälsa på Malin på sjukhuset, tycker så synd om henne :-( hoppas på att vi kan uppmuntra henne en liten stund iaf :)
Nu blir det lite film o sen sova !
Hoppas på att våra tvapparater kommer imån :) god natt!!


Fredag - Lekplatsen 12/7

21.17
Va på Abras blivande dagis idag o lekte på lekplatsen. Abra va överlycklig, Caspian va lika lycklig av att bara titta på. Innan vi gick till lekplatsen så va vi på Ica o hämtade h&m paket. Lite kläder till Abra som jag köpt. Sen åt vi kött o potatisgratäng o tillbehör. Har suttit ute i solen på balkongen nu ikväll.
Slutade med att vi beställde en digital fotoram och en systemkamera :) så nu kommer vi kunna ta massa under ara sommarbilder.
I morgon ska vi ut på äventyr med Dennis o Camilla. Eller aa alla utom Caspian, han får va hemma med mormor. Vi ska äta god mat, fiska, bada, flyga drake, kolla på sjur o massa annat skoj...klockan 7.30 ringer klockan i morgon :)

På söndag blir det antingen hälsa på Malin på sjukhuset eller åka till stranden :)


Torsdag - tre björkar 11/7

11.57
Igår va vi på gekås, köpte på oss endel så man har hemma, disk/skölj/tvättmedel, schampo o massa sånt. Köpte även leksaker till Abra o massa kläder till ungarna :)
Jag köpte spelar och 2 svarta linnen. Andreas hittade en skitsnygg tjocktröja bland annat. Caspian fick en stor grön jättesöt råtta som man drar i svansen så spelar den, han är sååå glad över den :)
Abra fick en likadan av dennis o canilla när hon föddes fast en rosa katt, men av samma serier :)
Satt o fikade ca 40-50 cm ifrån Peter Swartling haha!
Köpte ju en ny dammsugare igår me, knallrosa så den provade jag givetvis när jag kom hem. Dammsög hela lägenheten 2 gånger så jag säkert inte missade nått :P sen torkade jag golvet o sånt. Sen över till tvätten..hade bra ont i ryggen igår efter att sprungit runt så men men...Väntar in mamma nu. Hon, jag och barnen ska upp till Tre Björkar där min moster, mormor och kusiner kommer o fikar o busar med oss :)
Ha en trevlig dag alla :)


15.55

15.55
Blev matkoma deluxe innan, men nu när den lagt sig så ska vi ut o testa Abras drake hon fick idag :)
Först handla med oss lite fika o kolla om brorsan o Camilla vill me ut i det fina vädret. I morgon blir det nog gekås :)


Tisdag - vart tog solen vägen 9/7

09.46
Vaknade för en timme sen, har legat o Dratt mig i sängen. Vill helst inte röra mig de första 2 timmarna som jag vaknat för nacke o rygg tar dö på mig. Men det är bara att bita i det sura äpplet. Idag ska jag storstads hela lägenheten, sand i halva boskapen efter badandet igår och sen ska jag tvätta imån...måste gå till läkarn med min nacke. Risken är bara att jag kommer få käka tramadol eller tradolan men tänker inte börja äta sån skit...så då får jag ha ont!! :/ bara tungt dom dagarna de måste städas o donas. Har så jävla ont sen på kvällen men som sagt det måste ju göras :/ ska anställa städerska o butler :P


Lördag - Bakfull 6/7

08.30
Ja, jag är bakfull.
Helt jävla i onödan me.
Va inte alls roligt ute igår, men men.
Åt en kebabtallrik o gick hem typ. Klockan 23.00 va jag hemma, de va många år sedan det hände sist.
Har precis bäddat ner ungarna i våran säng o startat Nicke Nyfiken så här ligger vi o myser allihopa <3


Onsdag - glömde tvättiden

22.34
Idag skulle vi egentligen ner till Halmstad. Busfabriken och umgås i husvagnen hos David,Fia och Alex, men när Abra vaknade i morse va hon förkyld och febrig. Hon har fått Alvedon idag men ändå varit lite hängig. Fast nu ikväll verkade hon lite bättre men vi får se imån :/ i morgon ska vi till Ikea o handla möbler och grejer till ungarna :-)


RSS 2.0