Fredag - gaah 29/11

14.50
Kan de inte bara va den 25e december nu så skiten är över....vet inte ens om jag ska fira jul., jul för mig är glädje och gemenskap!
Längtar ju inte direkt...

Torsdag - 28/11

Ord betyder inte ett skit för mig!!

Onsdag - 27/11

De finns mkt man kan ångra här i livet. Vissa val kommer man aldrig komma ifrån. Ska nog kolla lägenheter idag tror jag! Ska även Ringa läkaren o se on jag på något sätt kan få hjälp med min nacke. Palla inte ha de såhär, vissa saker ska lösas sen är de puss o adjö! En gång för alla!! 

Fredag - varför 22/11

09.42
Stället mig samma fråga varenda dag...
Varför ?
Kan dock inte svara på de, för jag vet inte själv!!

Finns ju ändå bara brister o fel...


Torsdag - jao 21/11

08.56
God morgon!
Har fått ett par timmars sömn igen efter att varit vaken sen klockan tre inatt när jag blev väckt.

De är väldigt många tankar som rör sig i mitt huvud nu. Förvirrad till max, vill komma bort ett tag o ha lite egentid, men i med att jag vet att det inte kommer att hända på en snar framtid så är de bara att traggla vidare i denna jävla skit !!

Caspian går nu förfullt, han är hur söt som helst. Inte dåligt att gå så bra redan. Han har endå gått ett tag o är 10 månader.
Snart fyller han 1 år, helt sjukt vad tiden går fort.
 


Abra pratar för fullt, vissa ord begriper man inte riktigt men oftas förstår vi vad hon försöker säga :P Kommer nya uppsnappade ord varje dag :D
 
Abras dagisfoton kom ju förra veckan :D 
'
 
 
 

Abra o Caspian är mitt allt !!
Mamma älskar er :) <3

Söndag - förvirrad 10/11

12.04
Ena dagen vill jag flytta, ena dagen vill jag ha allt som vanligt! Orka inte ha de så här men ändå gör jag inget åt de?! Vad är jag så rädd för ? Behöver komma ut, göra nått, ha roligt, ha egen tid o hitta mig själv igen o vad jag vill göra med mitt liv, vill absolut inte ha det såhär o de va längesen jag konstaterade de. Varför ska man göra saker för att va snäll ? Ena dan känns allt bra, andra dan är allt skit...

Livet är inte som jag förväntade mig att det ska vara!!

Söndag - suck...! 3/11

12.25
Är så fruktansvärt trött på o ha de såhär, försöker o försöker men inget händer. 

Är så jävla trött på ALLT!!!!
Ska ta mig en ordentlig övervägning innan jag fattar mina beslut...! 

Går inte att traggla i samma skit, de är jag som inte vill leva såhär och den enda som kan ändra på det är jag och det ska jag göra me på ett eller annat sätt!!

17.19
Ena saken är bra men då är det nått annat?! Seriöst?! Vad ska man göra för att slippa alla dessa jävla sura miner o spydiga kommentarer eller svar. 
Du kommer få skylla dig själv för det är ditt egna fel!!! 


Lördag - det tar aldrig slut 2/11

10.32 
Känner mig så fruktansvärt maktlös att inte kunna göra något, bara se på när dem slår en som redan ligger, slag efter slag efter slag. Men nu när bägarn runnit över kommer de vända. 

Jag tänker då fan inte sitta o hålla god min, de är en sak som är jävligt säker....

Jag älskar mun familj över allt annat <3

13.22
Haha fick mig ett gott skratt när min morbrors fru skriver att hon har lördag :P ja det har ju jag me!! Hade ju skrivit att de va måndag idag! Känns som en måndag idag så de va väl de xD 

RSS 2.0