Onsdag - bio 21/11

00.51
Är egentligen torsdag nu men de skiter jag i. Dagen här varit kanon, förutom att jag vaknade o hade en hemsk foglossning sen va trött och yr en stund men de försvann som tur var. Nettan kom upp med Tvn jag fick av Marie till Abra, som hon sen ska ha i sitt rum. Mamma hämtade oss vid 14 tiden så vi åkte till Gvd o handlade lite. Blev nya gardiner till köket, sängkläder, badrumsmatta, lite nya handdukar och sen nya soffkuddsöverdrag. När vi kom hem därifrån så vilade jag en stun sen kom Ines, efter de åkte vi o handlade godis, sen hämtade mat på Alex, åkte till brorsan o åt de, sen gick vi till bion, medans vi va där va mamma o Abra hos Dennis o Camilla så bör bion va slut fick vi dit o sen åkte hem. Lätt den bästa filmen av alla twilight filmerna :)

Igår hade vi oxå massvis för oss. Pappa kom vid 13.30 så åkte vi till värnamo, till specialist mödravården, cystorna på njurarna har tydligen växt lite till men så länge jag mår bra o proverna inte visar nått så kan dem inget göra, bebis har fixerat sig fast huvudet är fortfarande lite ruckbart, så allt såg fint ut. Ska tillbaka dit den 18/12 då hon skulle prata lite ned dariuz min njurläkare! Efter sjukhuset åkte vi till h&m o fixade den sista julklappen en, sen käkade vi på McDonalds. Abra fick sin första happy meal fast hennes morfars jordgubbs milkshake va de mest intressanta hon satt bara o pekade på den, tittade på pappa o sa namnam...boken hon fik i happy mealen va fett lång. Tog typ 20 min att läsa så de hade hon ju inte tålamod till att lyssna på men de första sju sidorna va typ intressanta iaf :P haha!!

I morgon blir det att ringa Tage o söner o få besked om vi får nycklarna på fredag ist för på måndag så hoppas på de bästa, ska packa lite imån och även skriva upp tvättid me :)

Vänner & Familjen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0